Een lekker visrecept voor in de herfst. Aantal personen: 2. Bereidingstijd: 40 min.
Natuurlijk tuinieren: niet tegen, maar met de natuur! In deze Landleven special lees je hier alles over. In deze special o.a.: - Composteren kun je leren. - Maak zelf een koude bak. - Fraai onkruid. - Geneeskrachtige planten.
Een goed gevulde maaltijdsoep is perfect voor deze tijd van het jaar. Niet moeilijk om te maken, wel heerlijk en voedzaam.
Reinoud Koeman is garnalenvisser voor zijn plezier. Iedereen mag dat doen, om zelf de lekkerste verse garnalen te bereiden.
Aardappels worden vaak gezien als een simpel gerecht. Maar pof ze eens in de oven en serveer met een vulling van zalm, zure room en verse dille.
Klaske werkt al vele jaren met plezier voor het tijdschrift Landleven. Als culinair redacteur schrijft ze verhalen en ontwikkelt ze recepten. Ze kookt, proeft, kookt nog eens en schrijft de recepten daarna zo smakelijk (en nauwkeurig!) mogelijk op. De ingrediënten komen altijd uit het seizoen, het liefst uit haar eigen moestuin. Inmaken, jam en sap koken en wecken zijn haar passie. Ze is tevens moeder van drie kinderen.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en aanbiedingen en ontvang gratis de digitale download met 18 heerlijke Landleven voorjaarsrecepten. Met de aanvraag ga je akkoord met de privacyvoorwaarden. Je kunt je altijd eenvoudig afmelden.
Het is gelukt, je bent ingeschreven op de nieuwsbrief van Landleven. Je ontvangt vanaf nu regelmatig onze nieuwsbrief. Je kunt de recepten ook hier downloaden.