Deze granita smaakt heerlijk verfrissend als toetje, maar ook zo maar als tussendoortje. Om alvast te genieten van de frambozenoogst. Dit waterijsrecept maak je in een handomdraai. Het enige dat je dan nog nodig hebt is een beetje geduld.
Voor 4 personen
Nieuwe editie van de handigste raadgever voor tuin & erf. Boordevol praktische tips op het gebied van (moes)tuinieren en leerzame informatie over erfdieren, insecten en vogels.
Verkoop door:Landlevenwebshop
Een granita - oorspronkelijk afkomstig uit Italië - is een bevroren mix van fruit, water en suiker. Een verfrissende traktatie voor een warme zomerdag.
Een heerlijke cocktail op basis van meloen, met een tikkeltje witte rum: een verleidelijke combinatie.
Dit drankje op basis van munt en limoen prikkelt en verfrist de tong. De whisky verhoogt de feestvreugde.
Een zomerse likeur voor op een zonnig terras.
Klaske werkt al vele jaren met plezier voor het tijdschrift Landleven. Als culinair redacteur schrijft ze verhalen en ontwikkelt ze recepten. Ze kookt, proeft, kookt nog eens en schrijft de recepten daarna zo smakelijk (en nauwkeurig!) mogelijk op. De ingrediënten komen altijd uit het seizoen, het liefst uit haar eigen moestuin. Inmaken, jam en sap koken en wecken zijn haar passie. Ze is tevens moeder van drie kinderen.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een gratis digitale download met Landleven recepten. Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrieven en aanbiedingen van Landleven en ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden
Het is gelukt, je bent ingeschreven op de nieuwsbrief van Landleven. Je ontvangt vanaf nu regelmatig onze nieuwsbrief. Je kunt de recepten ook hier downloaden.