Een toefje slagroom er bovenop maakt het feestje compleet. Bereidingstijd: 15 min.
Verkoop door:Landlevenwebshop
Wie houdt er eigenlijk niet van: een lekkere likeur, advocaatje of glaasje boerenjongens op zijn tijd? Zelfgemaakt natuurlijk het allerlekkerst!
Deze advocaatcake is lekker voor de paasbrunch of bij de koffie. Hij is niet moeilijk te maken en erg lekker!
Een romige crème met slagroom, eiwit en advocaat.
Nieuwe editie van de handigste raadgever voor tuin & erf. Boordevol praktische tips op het gebied van (moes)tuinieren en leerzame informatie over erfdieren, insecten en vogels.
Klaske werkt al vele jaren met plezier voor het tijdschrift Landleven. Als culinair redacteur schrijft ze verhalen en ontwikkelt ze recepten. Ze kookt, proeft, kookt nog eens en schrijft de recepten daarna zo smakelijk (en nauwkeurig!) mogelijk op. De ingrediënten komen altijd uit het seizoen, het liefst uit haar eigen moestuin. Inmaken, jam en sap koken en wecken zijn haar passie. Ze is tevens moeder van drie kinderen.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een gratis digitale download met Landleven recepten. Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrieven en aanbiedingen van Landleven en ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden
Het is gelukt, je bent ingeschreven op de nieuwsbrief van Landleven. Je ontvangt vanaf nu regelmatig onze nieuwsbrief. Je kunt de recepten ook hier downloaden.