Soesjestoren met witte chocolade

Soesjestoren met witte chocolade

Deze toren van soesjes met glazuur van witte chocolade is een feest op tafel. Heerlijk als nagerecht of in plaats van taart op een feestje.

Dit heb je nodig:

  • 1 doosje slagroomsoesjes
  • 1 reep witte chocolade
  • 100 g poedersuiker

Zo ga je te werk:

  1. Breek de reep chocolade in stukjes en leg die in een kommetje.
  2. Laat de chocolade 30 seconden op een laag vermogen in de magnetron smelten en roer daarna goed.
  3. Herhaal dit eventueel.
  4. Haal de soesjes uit de verpakking en bouw er een torentje van.
  5. Gebruik de witte chocolade om de soesjes aan elkaar te plakken.
  6. Als het torentje af, giet je de rest van de chocolade er in mooie straaltjes over.
  7. Maak het torentje af door er wat poedersuiker over te zeven.

Tip: Natuurlijk ook erg lekker met melk- of pure chocolade.

Bekijk onze shop tips
Crema al Limone Crema al Limone € 5,95

Verkoop door:
Dille & Kamille

Shop nu
Laura Aashley theedoek Laura Aashley theedoek € 7,95

Verkoop door:
Tafel en Keuken

Shop nu
Schaaltje Schaaltje € 5,50

Verkoop door:
Woldring

Shop nu
Dessertbord Dessertbord € 5,99

Verkoop door:
Kookwinkel

Shop nu