Hartjes haken voor Moederdag

Knutselen en bakken voor Moederdag

Bakken of gewoon voor Moederdag knutselen: Moederdag staat bijna weer voor de deur. De dag we onze moeders extra in het zonnetje zetten. Maar hoe kan je je moeder het beste verwennen? In dit artikel delen we de leukste bak- en knutseltips voor Moederdag.

Moederdag knutselen

Hou je van knutselen en haken, maar heb je geen idee wat je voor je moeder zou kunnen maken? Misschien vind je hier knutselinspiratie!

Hartjes haken

Haak bijvoorbeeld deze schattige hartjes voor Moederdag! Deze hartendiefjes kan je aan de deurklink, kast, sleurtelbos, of een ander leuk plekje hangen. De werkbeschrijving vind je hier.

Klik hier voor de werkbeschrijving

Wil je de lat hoger leggen voor je moeder? Maak dan een eigen tuinstoel voor haar! Deze stoel zit heerlijk, kan vele jaren mee en is ook makkelijk te maken. Landleven-timmerman Nick van Zutphen heeft een werkbeschrijving gemaakt. Deze vind je hier.

Klik hier voor de werkbeschrijving
Stoel voor moeder
Brownies met framboos

Recepten voor Moederdag

Vind je het leuker om iets lekkers te bakken voor, of met, je moeder? Ga bijvoorbeeld aan de slag met deze heerlijke brownies met framboos! Met vrolijke viooltjes erboven maak je deze feestelijke traktatie helemaal af! Het recept vind je hier.

Klik hier voor het recept

Voor het grotere werk kan je er ook voor kiezen om een Moederdagtaartje te maken: dit romige ijstaartje met aardbeien is heerlijk fris en fruitig voor je moeder. Om het plaatje helemaal af te maken pluk je een bermboeket van knisperend vers fluitenkruid en vrolijke boterbloemen. Het hele recept vind je hier.

Klik hier voor het recept
Moederdagtaartje
High tea

High teaen met moeder

Het is ook leuk om met je moeder buiten de deur te lunchen op Moederdag. Jullie kunnen bijvoorbeeld samen heerlijk gaan high teaen. Landleven heeft alvast wat voorwerk gedaan en de leukste high tea adressen op een rijtje gezet.

Klik hier voor het artikel
Speciale editie Appeltaarten

Iedereen houdt van appeltaart. Heerlijk, niet moeilijk om te maken en geschikt voor iedere gelegenheid. Het liefst met appels van eigen erf of van oude fruitrassen. Onze 35 lekkerste recepten en tips voor de appeloogst vind je in de Landleven speciale editie Appeltaarten! 
Prijs: €8,95.