Egel gemaakt van boerenklomp en meer herfstprojecten

6x creatieve herfstprojecten

Ook deze herfst gaan we weer lekker aan de slag. Een paar creatieve projecten houden je zeker warm terwijl het buiten kouder wordt. Bloemschikken, knutselen en bouwen. Wij zetten hier de leukste idee├źn op een rijtje. 

Egel van een boerenklomp

Het herfstbos biedt een overvloed aan materialen om deze stekelige erfgast te maken. Volg de aanwijzingen van Alie van Veldhuizen en maak zelf van een oude klomp zo'n gezellige egel.

Zo maak je de egel

Nazomerschikking met appel en kaneel

Hangend aan de deur of liggend op tafel vormt deze rood-groene schikking een sfeervolle blikvanger. Door de gedroogde appeltjes en de kaneelstokjes ruikt hij ook nog eens heerlijk. Ga lekker aan de slag.

Zo maak je de schikking

Pompoenmuts

Een fijne muts kan een kind altijd gebruiken. En dit is we een hele leuke. Hij heeft de vorm van een echte pompoen en houdt kleine hoofdjes lekker warm.

Zo maak je de pompoenmuts

Laarzenkist

Geen modder meer in de hal met een laarzenkist om zelf te maken. Heel stijlvol maar ook makkelijk te maken. 

Zo maak je de laarzenkist

Herftsjaal

Janneke Assink heeft speciaal voor Landleven een haakpakket ontworpen: kleurrijke herfstsjaal. Met Jannekes patroon en stap-voor-stap-uitleg is de sjaal zelfs voor een beginner te doen. 

Zo haak je deze sjaal

Egelstoffen

Tiny Knecht maakte deze enorm leuke sloffen voor haar kleindochter. Deze egeltjes houden de voetjes lekker warm en zien er top uit. 

Zo maak je de egelsloffen
Zin in Landleven?

Maak nu voordelig kennis met Landleven:10 nummers Landleven voor slechts € 29,50 met gratis Landleven agenda 2021 t.w.v. € 12,95. Je zit nergens aan vast, want het abonnement stopt automatisch. Ook leuk om cadeau te geven!
 

Neem abonnement