Dieren dromenvanger voor kinderen

De 10 leukste zelf te maken kindercadeautjes

De 10 leukste zelf te maken cadeautips voor de feestdagen, een verjaardag of zomaar! Als je het zelf maakt is het veel persoonlijker en ook nog eens leuk om te doen. Succes!

Kindergroentetuin van vilt

Maak een groentetuintje met verschillende malletjes. Maak aardbeien, een brei of wortels van een stukje vilt. Met deze zelfgemaakte tuin vol vilten groenten kunnen de (klein)kinderen zich urenlang vermaken.

Bekijk de werkwijze

Houten boerderijdiertjes

Maak van de kinderkamer een vrolijke beestenboel! Zaag een kip, een varkentje, het paard of een schaap uit hout en geef er een persoonlijk tintje aan om er kleerhangers of een kapstokje van te maken. 

Bekijk de werkwijze

Appelkussen voor de kinderkamer

Appels in alle vormen en maten in frisgroen met hier en daar een kleurig accent geven elke kinderkamer een vrolijk, landelijk tintje. Laat je inspireren door eenvoudig zelf te maken zachte kussens, decoratieve boekensteunen, handig opbergkleed en een grappig kapstokje. 

Bekijk de werkwijze

Kinderkapstok 'schaap' met elastiek

Met dit schaap aan de muur creƫer je eenvoudig een eigen plek voor de buitenkleding van de jongsten in de familie. Bijzonder handig door het gebruik van elastiek, waar je met het grootste gemak losse sjaals, wanten en mutsen achter klemt. Leuk om zelf te maken, met hulp van je (klein)kind.

Bekijk de werkwijze

Haak een muziekster

Hang deze lieve muziekster met een muziekdoosje erin boven de wieg, het helpt de baby om in slaap te komen. 

Bekijk de werkwijze

Opbergzak in schapenvorm

Leuk en tegelijk handig. Maak een opbergzak voor de pyjama of speelgoed in de vorm van een schaap.

Bekijk de werkwijze

Idyllische duwslee

Met deze slee wil iedereen weer kind zijn! Natuurlijk is het ook fijn om je (klein-)kind mee te nemen in deze geweldige duwslee tijdens heerlijke wandelingen door een wit wonderland.

Bekijk de werkwijze

Houten oventje

Ga direct aan de slag en verras je (klein)kind met dit zelfgemaakte geschenk, dat garant staat voor uren speelplezier. De kinderen vermaken zich als een echte keukenprins(es).

Bekijk de werkwijze

Kapschuur voor speelgoedtrekkers

Bescherm het buitenspeelgoed tegen de kou en berg het op in het kapschuurtje.

Bekijk de werkwijze

Kapstok met naambordje

Maak een leuk kapstokje met de eigen naam van je (klein)kind. 

Bekijk de werkwijze
Meer leuke handwerkprojecten?

De leukste brei-, haak, en naaiprojecten vind je in onze special Creatief. Een special vol inspiratie voor slechts € 7,95.