Stokpaardje tegen  paal

3x creatief voor Sinterklaas

Nog even en dan is het zover: sinterklaasavond! Een ideaal moment om je ook van je creatieve kant te laten zien. Maak bijvoorbeeld een stokpaardje voor je (klein)kinderen of een leuke vilten wortel om de kamer mee te versieren.

Maak een stokpaardje van Sinterklaas

Stokpaardje van Sinterklaas

Met een beetje vilt en een stok uit het bos maak je zo een stokpaardje. Ter ere van de komst van de goedheiligman maak je natuurlijk een schimmel. Nog een paar wortels erbij en  jouw(klein)kinderen raken niet uitgespeeld. Download de sjablonen en bekijk het instructiefilmpje.

NAAR FILMPJE
Maak een vilten wortel voor Sinterklaas

Mooie decoratie: wortel van vilt

Deze vilten wortel is leuk om te maken voor de kinderen met Sinterklaas. Mooi als decoratie voor in de schoen of om op te hangen in de huiskamer. Je maakt de wortel gemakkelijk met ons patroon. Voor een extra 'echte' uitstraling maak je lijntjes met donkerbruin garen.

ZO MAAK JE DE WORTEL
Feestelijke weckpotten Sinterklaas

Feestelijke weckpotten voor wie zoet is...

Verwelkom Sinterklaas dit jaar vrolijk en verleng het feestseizoen met een paar weken. Met enkele kleine aanpassingen gaan deze feestelijke weckpotten mee tot Oud en Nieuw.

ZO MAAK JE DE WECKPOTTEN
Meer leuke handwerkprojecten?

De leukste brei-, haak, en naaiprojecten vind je in onze special Creatief. Een special vol inspiratie voor slechts € 7,95.