tuinkruidencarrousel

Zelf maken: tuinkruidencarrousel

Met deze originele carrousel heb je altijd verse tuinkruiden binnen handbereik. Met elke draai aan het wiel wisselt het aanbod. Landleventimmerman Wim te Kulve laat je in Landleven 4 stap voor stap zien hoe u deze draaimolen vol lekker fris groen zelf maakt.

Vul de bakjes van deze houten carrousel met verschillende soorten verse tuinkruiden. Aangezien het maar kleine bakjes zijn kan je meerdere kweekbakjes met hetzelfde kruid vullen en de bakjes verdelen over de verschillende hangende houten hangbakken. Op deze manier heb je voldoende aanbod, krijgt het kruid steeds de kans om weer aan te groeien en grijp je nooit mis.

Kijk voor de werkbeschrijving van deze carrousel in Landleven 4, mei 2016. Je kunt deze editie ook downloaden in de Landleven app. Gratis voor abonnees. Lees meer over de Landleven app en hoe je hem kunt downloaden.

Meer leuke klusprojecten?

De special Doe het zelf staat vol met klusprojecten van onder meer een charmant hondenhok, een twee in één picknickbank en zelfs een verrijdbare aardbeienpiramide.

Bestel hier
Bekijk onze shop tips
Landleven schort Landleven schort € 29,95

Verkoop door:
Landlevenwebshop

Shop nu
Landleven special Stooft Landleven special Stooft € 7,95

Verkoop door:
Landlevenwebshop

Shop nu
Landleven theedoeken Landleven theedoeken € 14,95

Verkoop door:
Landlevenwebshop

Shop nu
Landleven special Streekgerechten Landleven special Streekgerechten € 7,95

Verkoop door:
Landlevenwebshop

Shop nu