gehaakte dekens

Landleven Haakpakket

Ter gelegenheid van het 20-jarig bestaan heeft Landleven een jubileumdeken laten ontwerpen, een hippe wiebertjesdeken in drie prachtige kleurstellingen: Pastel, Pracht en Puur. Zo is er altijd een kleurstelling die bij je past. Het Landleven Haakpakket biedt alles om zelf de jubileumdeken te haken.

Inhoud Landleven Haakpakket:

  • 23 bollen katoen van het Nederlandse merk Scheepjes (Cotton8,  50 gram)
  • Softgrip haaknaald 3,5 mm
  • Uitgebreid haakpatroon in kleur
  • Houten Landleven knoop
  • Label van Scheepjes
De afmeting van de deken is afhankelijk van hoe los of vast je haakt. Haak je met de bijgeleverde haaknaald 3,5 en haak je wat losser dan valt de deken groter. Onze testpersonen kwamen uit op een breedte van 125 cm en lengte van 175 cm. Haak je de deken strakker dan wordt hij iets kleiner.

Speciaal voor Moederdag van €44,95 voor €39,95!

Haakpakket Puur

Haakpakket puur bestaat uit natuur tinten. Bruin, okergeel, grijs, beige de wiebertjes worden omringd door wit en beige. Het eind resultaat is puur natuur, een jubileumdeken voor de liefhebber van natuurtinten.

Bestel Haakpakket Puur

Haakpakket Pastel

Haakpakket Pastel bestaat uit zachte kleuren. Roze, beige, licht- en donkerblauw zacht groen en okergeel, verbonden en omringd door helder wit. Het eindresultaat is een zacht getinte jubileumdeken.

Bestel Haakpakket Pastel

Hulp nodig?

Weet je even niet meer hoe het moet? Of heb je nog nooit gehaakt? Janneke Assink van de haakblog Jipbyjan legt het je graag uit in het onderstaande filmpje. Laat je inspireren en ga ook aan de slag.