Mei

Filter op:
Mussenflat - Nestkasten van Jaap van den Berg

Door het bouwen van mussenflats en andere nestkastjes wil vogelaar Jaap van den Berg bijdragen aan de zorg voor vogels en de natuur. Honderden exemplaren maakte hij. "Alle nestkastjes raken bezet. Soms niet door de vogel voor wie het kastje bedoeld is, maar al vindt een kolonie oorwurmen er een beschutte plek... dan is het ook goed."

Door Esther van Middendorp
Zelfgemaakte zeep uit de kruidentuin

Maak zelf verzorgingsproducten van natuurlijke materialen uit eigen kruidentuin. De gunstige eigenschappen van de kruiden en bloemen komen zo het beste tot hun recht. Hier vind je wat ideeën van De Groene Geur.

Door Klaske Bakker
Bloementaart van Alie van Veldhuizen

Een persoonlijk cadeau gemaakt met liefde en verse bloemen. Volg de instructies van Alie van Veldhuizen en maak je eigen fleurige taart. Alle kleurcombinaties en bloemen zijn mogelijk, laat je fantasie de vrije loop.

Door Esther van Middendorp
Brei zelf een schepnet

Een goed, stevig visnet is een aanwinst voor ieder buitenmens. Dit veelzijdige gereedschap kan op vele momenten van pas komen. En kinderen vinden het erg leuk om mee te spelen. Buitenmens en nettenbreier Eric De Preester legt de basis van het netten breien uit.

Door Klaske Bakker