Juni

Filter op:
Egelhuis

Om egels de winter door te helpen, kun je een egelhuis voor ze bouwen.

Door Landleven
Werkbeschrijving konijnenhok

Je kunt je konijn houden in een doorsnee konijnenhok, óf je kunt je konijn laten wonen in dit prachtige boerderijtje. Daar voelt elk konijn zich helemaal thuis. Het is praktisch, duurzaam, diervriendelijk én het siert je tuin. Op de handige hooizolder kun je bovendien gemakkelijk houtmot, hooi en stro opslaan.

Door Landleven
Romantische schommelbank

Al heen en weer wiegend in deze romantische schommelbank kun je heerlijk genieten van het zomerse weer, in de schaduw van de linde. Leuk en niet al te moeilijk om zelf te maken. Hang hem op in de boom en je krijgt gegarandeerd uren tuinplezier.

Door Landleven
Kippentheemuts

Wordt je pot thee ook altijd zo snel koud omdat je geen theemuts hebt? Maak dan deze vrolijke theemuts in de vorm van een kip. Zet hem op tafel en je kunt nog urenlang ouderwets gezellig theeleuten.

Door Landleven
Voorjaarsschikking in pasteltinten

Met onderstaande stappenplannen kun je zelf 3 voorjaarsschikkingen in pasteltinten maken.

Door Landleven
Maak zelf een bordenrek

Jouw mooiste servies mag gezien worden. Geef je borden en mokken daarom een prominente plaats aan de muur in dit nostalgische bordenrek. Je maakt deze blikvanger voor de keuken in enkele stappen gemakkelijk zelf.

Door Landleven
Houten boerderijdieren voor op de kinderkamer

Maak van de kinderkamer een vrolijke beestenboel! Zaag deze kip, het varkentje, het paard en het schaap uit hout en geef een persoonlijk tintje aan kleerhangers en een kapstokje. Of knip ze uit vilt en maak een mobile voor boven het bed. Een meetlat vol dieren aan de muur maakt de kinderkamer helemaal af!

Door Landleven
Klompenrek

Klompen die bij de achterdeur rondslingeren en na een regenbui vol water staan: het is verleden tijd met dit klompenrek.

Door Landleven
Dienblad

Maak je eigen dienblad met een landelijk tintje.

Door Landleven