Knopenrondje Middelstum

Wandeling van de maand: Knopenrondje Middelstum

Het knopenrondje Middelstum is een wandeling waar heel veel moois je te wachten staat. Je komt langs prachtige historische hoogtepunten. Met als stralend middelpunt de Hippolytuskerk van het centrum van Middelstum. De hele maand februari is de route gratis te downloaden. 

Over de wandeling

Het historisch centrum van Middelstum bijvoorbeeld met de Sint-Hippolytuskerk als stralend middelpunt. Via een oud kerkenpad wandel je naar het volgende historisch hoogtepunt. De klokkentoren op de begraafplaats van het dorpje Toornwerd. Hier zie je de wierden duidelijk in het landschap liggen. Voor wie van vergezichten houdt volgt nu een prachtig stuk tussen de weilanden, met de kerktoren van Kantens als richtpunt.

  • De rondwandeling start in Middelstum en is 9 km lang. 
  • De routebeschrijving (met gedetailleerde wandelkaart) en track van deze wandeling zijn deze maand gratis te downloaden op www.wandelzoekpagina.nl/landleven
  • De wandeling is ook beschikbaar in de wandelapp WandelZapp, www.wandelzapp.nl
bron: Wandelzoekpagina

 

Landleven Wandelroutes

In Landleven Wandelroutes vind je meer dan 50 prachtige wandelroutes in alle provincies van Nederland, samengesteld in samenwerking met Wandelzoekpagina. Naast de beschrijving van de wandelroutes staan QR codes waarmee je een jaar lang gratis toegang krijgt tot de betreffende, meest actuele routebeschrijving.
Prijs: €8,95.