De wandeling van de maand Groene Wissel Sint Anthonis

De wandeling van de maand Groene Wissel Sint Anthonis

Een prachtige wandeling door het omvangrijke Sint Anthonisbos, in het Brabantse dorpje Sint Anthonis.

Na het gezellige centrum van het Brabantse brinkdorp Sint Anthonis maak je een prachtige, zeer afwisselende wandeling door het omvangrijke Sint Anthonisbos met daarin de Ullingse Bergen. Na het bosdeel, met onderweg ook paden door en langs graslanden, kuiert  je een flink stuk over een stille landweg op de rand van bos en boerenland naar uitspanning De Heksenboom. De route is praktisch onverhard. Alleen bijna aan het einde en in sint Anthonis is er horeca. De rondwandeling is 17 kilometer lang en begint bij de bushalte in Sint anthonis. 

Hier vind je de routebeschrijving van de wandeling. 

 

Over de wandeling Groene Wissel Sint Anthonis

  • De wandeling is 17 km lang.
  • De startplaats is in Sint Anthonis.
  • Tijdens deze wandeling mag je hond mee.

Bron: Wandelzoekpagina
Foto: Bart van der Schagt

Neem nu een Landleven proefabonnement!

Landleven is hét magazine voor buitenwonen en buitenleven. Met elk nummer 164 pagina’s tuintips, de lekkerste recepten, inspirerende buitenwoonreportages, dieren, natuur, er-op-uit, creatieve doe-het-zelf-artikelen en nog veel meer.

Profiteer nu van ons extra voordelige aanbod: 10 nummers Landleven voor slechts € 29,50 en ontvang gratis de special Moestuin t.w.v. € 7,95!

Bestel nu
Advertorial
Het is Lente, ga eropuit!

De schoenen van Travelin’ zijn echte allround wandelschoenen. Extra dik leer en een waterdicht membraan maken de schoenen 100% waterdicht & ademend.

Ga naar Travelin'
Het is Lente, ga eropuit!
-->