Herfstwandelingen

5 x de mooiste herfstwandelingen

Verken in de herfstvakantie de mooiste plekken in Nederland. Landleven zette de 5 mooiste herfstwandelingen voor je op een rij. Van de Friese meren tot Limburg en de Wadden: heerlijk erop uit!

Wandelen door Hulst

Wandelen over de vestingswal in Hulst

Wandel door het sfeervolle vestingstadje Hulst en een stukje over de vestingwal. Daarna volgt een zeer afwisselende wandeling van 19 kilometer door het rustieke landschap van Zeeuws-Vlaanderen. 

NAAR DE ROUTE
Wandelen door het herfstige natuurgebied bij Horst-Sevenum

Door de natuur bij Horst-Sevenum

Na de bebouwing en het gezellige centrum van Sevenum wandel je over rustige asfaltweggetjes, landwegen, bospaadjes en over een weilandje naar het Molenbeekdal, een prachtig natuurgebied.

MEER INFORMATIE
Wandelen langs de Friese meren

Wandelen langs de Friese meren

Deze afwisselende wandeling vertrekt vanuit het Friese dorp Opeinde rond een van de kleinere Friese meren, De Leijen. Je loopt over het voormalige tracĂ© van de tram tussen beide plaatsen.

NAAR DE ROUTE
Wandelen over de Wadden

Heerlijk uitwaaien op de Wadden

Geniet in een beschutte duinpan van het zachte najaarszonnetje. Maak een stevige wandeling over het natte strandzand. Voel de zilte zeelucht op je huid en in je haren en geniet!

ONTDEK DE WADDEN
Advertorial
De perfecte outdoorlaars!

Met Dubarry outdoor laarzen stap je stijlvol naar buiten, trotseer je elke ondergrond en doorsta je alle weersomstandigheden.

Lees meer en bestel
De perfecte outdoorlaars!