Eerste winnaar Intratuin-cheque

Eerste winnaar Intratuin-cheque

De winnaar van de 1e Intratuin-cheque t.w.v. €1.000 is bekend, wij feliciteren meneer Mengerink uit Neede. Hij is zelf al jarenlang abonnee van Landleven en heeft een abonnement cadeau gegeven aan zijn broer en schoonzus.

Landleven is het magazine voor buitenwonen en buitenleven, dit spreekt meneer en mevrouw Mengerink erg aan, ze wonen namelijk al jaren in het buitengebied van Neede. Met hun mooie grote tuin is er altijd wel wat te doen, de tuinartikelen van Landleven zijn daarom hun favoriet.

Meneer Mengerink was van mening dat zijn broer en schoonzus ook eens kennis moesten maken met Landleven en heeft hun daarom een cadeau-abonnement gegeven. Meneer Mengerink komt zelf vaak bij de Intratuin in Lochem en kan de cheque goed gebruiken voor zijn grote tuin. Met de cheque willen hij en zijn vrouw eens kijken naar een grote parasol, ideaal voor het zomerweer dat op komst is!

Zelf kans maken op de Intratuin-cheque?

Neem een proefabonnement op Landleven en maak kans op één van de vier Intratuin-cheques t.w.v. €1.000,-. Daarmee kun je een mooie parasol uitkiezen en een heleboel andere spullen. Deelnemen kan nog tot 31 mei! De overige vier winnaars worden begin juni bekend gemaakt.

Kans maken op die Intratuin-cheque t.w.v. € 1.000,-?

Neem dan nu een proefabonnement voor slechts € 10,-. Ontvang 3 nummers Landleven én maak kans op één van de vijf Intratuin-cheques t.w.v. € 1.000,-.  Ook leuk om cadeau te geven, dan maak je zelf kans op een van de vijf cheques! Het abonnement stopt automatisch.
 

Bestel hier