Wandelen door de natuur in Santpoort

Wandeling van de maand: Santpoort

Wandel door duin en bos met deze prachtige zomerwandeling rond Santpoort in Noord-Holland. Lees verder voor de link naar de wandelroute en meer over deze wandeling.

Klik hier om naar de pagina met routebeschrijving van de wandeling rond Santpoort te gaan (klik dan links op 'Bekijk routebeschrijving')

Vanaf het station Santpoort-Noord loop je langs het prachtige landhuis van landgoed Duin en Kruidberg waar je kunt beginnen met een kop koffie bij Brasserie DenK. De eerste 5 kilometer van de wandeling gaan door het bosrijke deel van Duin en Kruidberg en de Kennemerduinen. Daarna volgt een flink stuk door duinvegetatie afgewisseld met kleine bosjes. Een prachtig uitzicht heb je op de Starreberg en het smalle Olmenpad zoekt juist de intimiteit van kleine duinpannetjes.

Landleven special Jong Leven

De Landleven special Jong Leven staat bol van tips en weetjes, idee├źn voor handige hulpmiddelen en informatie over broeden, opfokken, en de zorg rondom jonge dieren. Afkomstig van experts in de praktijk: fokkers, dierenartsen en zeer toegewijde eigenaren. 
Prijs: € 8,95

Bestel hier