Zorg ervoor dat je er warmpjes bijzit

Zorg ervoor dat je er warmpjes bijzit

De temperatuur loopt geleidelijk op. Het terras lonkt. Maar het is nog best wel koud, zeker in de avond.

Warm aankleden helpt, maar als je echt lekker lang buiten wil zitten is goede terrasverwarming een uitkomst. Dat kan natuurlijk met een vuurkorf. Maar buitenzitliefhebbers kunnen tegenwoordig hun zitje verfraaien met heuse heaters, haarden en vuurschalen. Ze zijn er in alle soorten in maten, dus voor elk wat wils.

Een kleedje biedt natuurlijk ook nog altijd uitkomst, je kan er makkelijk één halen maar zelf maken is veel leuker. Ter gelegenheid van ons twintigjarige jubileum heeft Landleven een jubileumdeken laten ontwerpen, een hippe wiebertjesdeken in drie prachtige kleurstellingen: Pastel, Pracht en Puur. In het onderstaande artikel worden instructies gegeven voor het haken van de jubileumdeken.

Haak de jubileumdeken

Janneke Assink van haakblog Jipbyjan laat zien hoe je de Landleven-jubileumdeken haakt. In het filmpje doet ze voor hoe je een wybertje haakt. Laat je inspireren door Janneke en ga ook aan de slag.

Naar het artikel

Geen zin om te haken? Een vuurschaal of haard kan je ook verwarmen en is daarnaast erg sfeervol. De vuurschalen en haarden van tegenwoordig werken zo goed dat je niet alleen in de zomer, maar bijna het hele jaar door buiten kunt zitten. Hierdoor heb je veel langer plezier van je tuin. Wie wil dat nou niet? 

Terrasverwarming groots aanpakken?

Neem dan een proefabonnement op Landleven. Of geef een abonnement weg. Je maakt daarmee namelijk kans op één van de vijf cheques van Intratuin t.w.v. €1.000. Daar kan je een fraaie terrashaard voor uitkiezen. En een heleboel andere spullen.

Kans maken op die Intratuin-cheque t.w.v. € 1.000,-?

Neem dan nu een proefabonnement voor slechts € 10,-. Ontvang 3 nummers Landleven én maak kans op één van de vijf Intratuin-cheques t.w.v. € 1.000,-.  Ook leuk om cadeau te geven, dan maak je zelf kans op een van de vijf cheques! Het abonnement stopt automatisch.
 

Bestel hier