6 tips om te starten met voorjaarsklussen

6 tips om te starten met voorjaarsklussen

Je voelt je nergens meer thuis dan in je eigen huis. Je thuis is eigenlijk altijd een investering waard. Toch kennen we allemaal van die projecten in huis en tuin die maar blijven liggen. Een hoekje in de woonkamer dat je opnieuw wilt inrichten, een tuintafel die je zelf wilde maken, een stuk border dat wacht op een nieuwe lading bloemen, een moestuin die vraagt om een uitbreiding.

Je ziet het eindresultaat voor je, alleen de weg daar naar toe nog niet. Zullen we gewoon beginnen? Welk project gaan jullie dit voorjaar aanpakken?

6 tips die je helpen een goede start te maken

  1. Schrijf op wat je allemaal wilt aanpakken. Maar…
  2. Kies hier vervolgens 1 project uit. Je kan tenslotte maar 1 ding tegelijk.
  3. Deel dit project op in kleine deelprojecten. Het werkt meer bevredigend als je tussentijds dingen af kan ronden.
  4. Schaf al wel alle materialen aan die je voor je totale klus nodig hebt. Als je lekker op stoom komt zou het zonde zijn als je niet meteen een deelproject verder kan meepakken.
  5. Stroop je mouwen op.
  6. Begin gewoon!

Stap in de goede richting

Er liggen vijf mooie Intratuin-cheques bij ons te wachten… misschien wel op jou?  Ze hebben een waarde van €1000,- bij een Intratuin. Je wint deze door een proefabonnement te nemen of weg te geven.

Kans maken op die Intratuin-cheque t.w.v. € 1.000,-?

Neem dan nu een proefabonnement voor slechts € 10,-. Ontvang 3 nummers Landleven én maak kans op één van de vijf Intratuin-cheques t.w.v. € 1.000,-.  Ook leuk om cadeau te geven, dan maak je zelf kans op een van de vijf cheques! Het abonnement stopt automatisch.
 

Bestel hier