Reetje in Aerdenhout

Wandeling van de maand: Aerdenhout

Onze wandeltip voor juli is de Bergwandeling Aerdenhout. Vrij struinen door de duinen of de wandelroute van Wandelzoekpagina volgen, het kan allemaal. Lees verder voor informatie over deze wandeling en de link naar de routebeschrijving.

Ga naar de downloadpagina voor de gratis routebeschrijving van de Bergwandeling Aerdenhout. (klik links op 'Bekijk routebeschrijving')

Elke maand krijg je van Landleven en Wandelzoekpagina een leuke wandeltip met gratis routebeschrijving. Voor juli tippen wij de Bergwandeling Aerdenhout.

De Bergwandeling Aerdenhout is een mooie wandeling over zandwegen, onderhoudspaden langs kanalen en ruim 1 kilometer over ongebaand terrein. De wandeling begint rustig met een aanloopje langs kanaaltjes. De beklimming begint op het Rozenwaterveld. Via een zandspoor op de noordflank bereik je de top van de Rozenberg. Voortdurend kun je genieten van het zicht op de duinen. Een lange afdaling brengt je terug op het gebaande pad. Langs waterleidingkanaaltjes wandel je terug naar het startpunt bij De Oase.

Over de Bergwandeling Aerdenhout


Deze wandeling komt uit de wandelgids 'De mooiste bergwandelingen van Nederland'. De wandelingen uit deze gids vindt u op www.wandelzoekpagina.nl/de-mooiste-bergwandelingen.

Hoe help ik de dieren in mijn tuin

Waarom houden vlinders van vinderstruiken?
Hoe maak ik van een klein tuintje een dierenparadijs?
Je leest het in dit leuke en inspirerende boek voor diervriendelijke tuinen.

Bestel nu