Wandeling van de maand: Landelijk Noord-Amsterdam

Wandeling van de maand: Landelijk Noord-Amsterdam

Deze wandeling is 21 km lang en start bij bushalte Ransdorp. Van daar loopt u langs kleine Waterlandse dorpjes, waar de tijd stil is blijven staan. Lees meer over de wandelroute en download de routebeschrijving.

Ga naar de downloadpagina voor de wandeling door landelijk Noord-Amsterdam om de gratis routebeschrijving te downloaden. 

Je wandelt (grotendeels) op Amsterdams grondgebied, maar in de kleine Waterlandse dorpjes heeft de tijd stilgestaan. Het veenweidelandschap met zijn koeien, vogels, slootjes en weidse uitzichten over het Markermeer kan haast niet Hollandser. Je zult door een merkwaardig sawa-landschap lopen. De etappe eindigt aan de rand van het stedelijk gebied van Amsterdam Noord.

Over deze wandeling

  • De wandeling is 21 km lang.
  • Er is een gratis routebeschrijvingen GPS-track van deze wandeling beschikbaar.
  • Voor abonnees van Wandelzoekpagina is er een topografische wandelkaart van deze wandeling.
  • De hond mag niet mee.

Wandelen buiten de binnenstad van Amsterdam

Deze wandeling is de tweede etappe van een zigzagroute van 260 km door Amsterdam. Een mooie route voor Amsterdammers die denken dat ze Amsterdam kennen. Maar ook een mooie aanleiding om te ontdekken dat Amsterdam uit meer bestaat dan rondvaartboten, draaiorgels, coffeeshops en hordes fotograferende toeristen. Zie voor alle etappes: www.wandelzoekpagina.nl/amsterdam

Digitale fietsroutes

Deze digitale editie van Fietsroutes bevat 12 gidsen met elk 12 fietsroutes door heel Nederland in verschillende thema's. Zo fiets je door bos en heide, kastelen en landgoederen, boeren erven en weilanden, unieke landmark en nog veel meer. Dat is gegarandeerd fietsplezier!
 

Bestel nu de digitale Fietsroutes
Advertorial
Ga eropuit!

De schoenen van Travelin’ zijn echte allround wandelschoenen. Extra dik leer en een waterdicht membraan maken de schoenen 100% waterdicht & ademend.

Ga naar Travelin'
Ga eropuit!
Bekijk onze shop tips
Wandelschoen Aarhus Wandelschoen Aarhus € 189,95

Verkoop door:
Travelin

Shop nu
Soaka All Weather Hat Bruin Soaka All Weather Hat Bruin € 39,-

Verkoop door:
Country Lifestyle

Shop nu
Vik Lady Black Vik Lady Black € 189,95

Verkoop door:
Travelin

Shop nu
Wandelschoen Skagen Wandelschoen Skagen € 149,95

Verkoop door:
Travelin

Shop nu