Wandeling van de maand: Trage Tocht Waalwijk

Wandeling van de maand: Trage Tocht Waalwijk

Landleven in samenwerking met Wandelzoekpagina.nl geeft je vanaf nu elke maand een tip voor een wandeling. De wandeling van de maand juni ligt in Brabant in het Nationaal Park Loonse en Drunense Duinen.


Een mooie Brabantse wandeling aan de rand van het Nationaal Park Loonse en Drunense Duinen. Vanaf de rand van Waalwijk loop je direct door het groen en langs plassen naar het stille en uitgestrekte natuurgebied. De route gaat over een bijzonder bomendijkje langs de rand van landgoed Plantloon.

Het beginpunt van deze rondwandeling is bereikbaar met de bus vanaf station 's-Hertogenbosch. Halverwege is het goed rusten en pannenkoeken eten bij Herberg De Drie Linden. Van de wandeling zijn een routebeschrijving, een GPS-track en een wandelkaart beschikbaar. Je kunt de wandeling ook lopen met je smartphone met de wandel-app WandelZapp.

Klik hier om naar de Trage Tocht Waalwijk te gaan

Meer Trage Tochten

Meer informatie over WandelZapp

Bron: Wandelzoekpagina

Vanaf de rand van Waalwijk loop je direct door het groen en langs plassen naar het stille en uitgestrekte natuurgebied. - Foto: Rob Wolfs

Digitale fietsroutes

Deze digitale editie van Fietsroutes bevat 12 gidsen met elk 12 fietsroutes door heel Nederland in verschillende thema's. Zo fiets je door bos en heide, kastelen en landgoederen, boeren erven en weilanden, unieke landmark en nog veel meer. Dat is gegarandeerd fietsplezier!
 

Bestel nu de digitale Fietsroutes
Advertorial
Het is Lente, ga eropuit!

De schoenen van Travelin’ zijn echte allround wandelschoenen. Extra dik leer en een waterdicht membraan maken de schoenen 100% waterdicht & ademend.

Ga naar Travelin'
Het is Lente, ga eropuit!
Advertorial
Het is Lente, ga eropuit!

De schoenen van Travelin’ zijn echte allround wandelschoenen. Extra dik leer en een waterdicht membraam maken de schoenen 100% waterdicht & ademend.

Ga naar Travelin'
Het is Lente, ga eropuit!
Bekijk onze shop tips
Wandelschoen Aarhus Wandelschoen Aarhus € 189,95

Verkoop door:
Travelin

Shop nu
Soaka All Weather Hat Bruin Soaka All Weather Hat Bruin € 39,-

Verkoop door:
Country Lifestyle

Shop nu
Vik Lady Black Vik Lady Black € 189,95

Verkoop door:
Travelin

Shop nu
Wandelschoen Skagen Wandelschoen Skagen € 149,95

Verkoop door:
Travelin

Shop nu