Mensen wandelend door paars bloemenveld

Maak een mooie wandeling

Ben je van plan om dit weekend een mooie wandeling te gaan maken? Kijk dan eens naar onze routegids. Hier kun je zoeken op de meest uiteenlopende wandelingen, lang of kort, geschikt voor rolstoelen, met overnachtingsmogelijkheden, voor met de hond, met routekaarten of gps-track. Wat je ook zoekt, je vindt het hier.

Bijvoorbeeld een wandeling bij De Oude Waterlinie in Zuid-Holland. Je kunt een rolstoelgeschikte wandeling maken onder begeleiding van een gids naar Fort Wierickerschans. Of een wandeling van anderhalve kilometer op landgoed de Bilderberg in Oosterbeek. Geniet van deze mooie zomerdagen en de mooie natuur in Nederland. Ga nu naar de routegids en vind uw wandeling.

Foto: Otto Kalkhoven

Landleven fietsroutes

In onze nieuwe fietsroutegids staan de mooiste fietsroutes van Nederland, overzichtelijk ingedeeld per provincie. Bij alle routes vind je een omschrijving van bezienswaardigheden, een knooppuntenoverzicht en een uitneembaar knooppuntenroutekaartje. Per route is er een QR-code waarmee je de meest actuele informatie over de route kunt opzoeken.
Prijs: € 8,95