Haken met Janneke van Jipbyjan

Gehaakte onderzetters met boeket.

Janneke Assink is bekend van haar blog Jipbyjan en ontwerpster van de Landleven jubileumdeken en de fietsbelhoes. Ze is dol op haar stoffen en garens, hiervan maakt ze mooie en originele handwerkprojecten die ze graag deelt met haar volgers.

Een lekker kopje thee bij oma ging vaak gepaard met een heerlijke koek en om kringen op de tafel te voorkomen had oma van die mooie witte, zelf gehaakte onderzetters. Samen met Janneke gaan we deze leuke onderzetters tijdens een workshop op Beleef Landleven weer haken in verschillende leuke kleuren en misschien lukt het jou wel om meerdere kleuren in de onderzetter te verwerken.

Janneke legt stap voor stap uit hoe we deze heerlijke nostalgische onderzetters haken. Hierdoor is het zelfs voor de beginnende haker eenvoudig. Kom haken met Janneke en haak je eigen onderzetters van echt Scheepjes katoen om mee naar huis te nemen. Hiermee fleur je heel makkelijk de tafel op.

Wil je gewoon even kletsen met Janneke? Of heb je vragen over andere haakprojecten? Dat kan natuurlijk ook! Janneke helpt je graag.

Waar en wanneer?

Alle drie de dagen tussen 11.00 uur en 13.00 uur en tussen 14.00 uur en 16.00 uur loop je gedurende de dag gewoon binnen. Janneke geeft haar workshop in de Landleven-stand op de markt.

Bestel je kaarten

Gehaakt fietsbelhoesje

De kleine dingen in het leven wat mooier maken, dat geeft veel vrolijkheid. Daarom haakte Janneke Assink dit leuke bloemenhoesje voor haar fietsbel. Zo wordt dat ritje op de fiets opeens heel gezellig! Naar het artikel 

Haak de jubileumdeken

Janneke Assink van haakblog Jipbyjan laat zien hoe je de Landleven-jubileumdeken haakt. In het filmpje doet ze voor hoe je een wybertje haakt. Laat je inspireren door Janneke en ga ook aan de slag. Naar het artikel