Fietsreis Duitsland

Fietsreis Duitsland

Wil je ook eens in een andere omgeving dan Nederland fietsen? Dan is deze vierdaagse fietsreis zeker iets voor jou! We gaan van 23 juni tot en met 26 juni fietsen in Duitsland. Vanuit het hotel in Meppen fiets je iedere dag een andere route langs mooie stadjes en dorpjes. Om de lichte heuvels te trotseren is er voor iedere deelnemer een elektrische fiets.

Dag 1, vrijdag 23 juni 2017
Vanaf Zwolle rijden we met de bus naar de Duitse plaats Meppen, hier zal je de komende dagen verblijven. Vervolgens beginnen we met de elektrische fietsen aan de eerste tocht van ca.35 km. Vanuit het hotel fietsen we naar verschillende bezienswaardigheden, je kunt bijvoorbeeld het bakkersbedrijf Coppenrath bezoeken of in Rühle stoppen bij de prachtig aangelegde boerentuin. ’s Avonds geniet je van een heerlijk diner in het hotel.

Dag 2, zaterdag 24 juni 2017
Vandaag fietsen we door het mooie Hasetal naar Haselünne. Je kunt hier een rondleiding maken door de stokerij Berentzen Hof. Onderweg genieten we van het afwisselend en idyllisch rivierlandschap van de Hase-rivier. Ook passeer je de 1000-jaar oude St. Vitus Kerk in Bokeloh. ’s Avonds maken we o.l.v. een gids een wandeling door de historische Altstadt van Meppen.

Dag 3, zondag 25 juni 2017
Na een heerlijk ontbijt fiets je vandaag noordwaarts langs de Ems-rivier naar de scheepvaartstad Haren. Leuke bezienswaardigheden zijn het scheepvaartmuseum, de jachthaven, de St.-Martinus-kerk met haar imposante koepel en het Molenmuseum. Vervolgens fietsen we naar het museumdorp Barger-Compascuum in Nederland. De route is ca.60 km, maar die kan je ook inkorten. ’s Avonds staat er weer een heerlijk diner voor je klaar in het hotel

Dag 4, maandag 26 juni 2017
Dit is alweer de laatste dag om te genieten van het mooie fietsparadijs van het Emsland. Je fietst door de dorpjes Klein en Groß Fullen naar Versen. Via Hüntel en het beschermde natuurgebied “Borkener Paradies” fiets je terug naar Meppen. In de loop van de middag staat onze touringcar klaar om je terug te rijden naar Zwolle, onderweg kan je genieten van het afscheidsdiner.

Geniet van mooie stadjes en dorpjes in Duitsland

Reissom:
€ 425,- p.p. op basis van een 2-persoonskamer.
Toeslag voor een 1-persoonskamer: € 80,- (beperkt beschikbaar).

Inbegrepen:

  • vervoer per luxe touringcar vanaf Zwolle naar Meppen v.v.
  • 1x lunch bij aankomst in het hotel
  • 3 overnachtingen in een goed middenklasse hotel met diner en ontbijt
  • huur elektrische fiets
  • fooi voor de buschauffeur
  • eigen reisleider van Boerderij Reizen.

Niet inbegrepen:
  • reis-, bagage- en ongevallenverzekering
  • annuleringsverzekering
  • uitgaven van persoonlijke aard zoals consumpties.

Aanmelden:
Voor meer informatie en aanmeldingen kan je contact opnemen met Boerderij Reizen, tel: 026 - 4455600 of e-mail: info@boerderijreizen.nl. Wij zijn te bereiken op maandag – vrijdag van 09.00 t/m 17.30 uur.

Borkener Paradies Borkener Paradies
Borkener Paradies Emsland
Borkener Paradies Speicherbecken Geeste
Borkener Paradies Aselager Mühle