Vanwege de recente ontwikkelingen rondom het coronavirus hebben wij moeten besluiten het Landleven Zomerfeest uit te stellen naar volgend jaar. Uiteraard willen wij het feest graag op een later tijdstip met je vieren!

Een andere datum volgt zodra hier meer informatie over bekend is. Wij blijven natuurlijk benieuwd naar jouw talenten, hobby's en creativiteit dus blijf je vooral aanmelden!

Landleven zomerfeest!

Wij nodigen jou uit om ons te helpen een feestje op te zetten. We draaien namelijk de rollen voor een keer om: jij mag bepalen wat we gaan doen, beleven, horen, zien, ruiken, proeven of leren op ons Zomerfeest.

Simpelweg doordat je het zelf mag laten zien of voordoen. Waar denken we aan? Stel je hebt een typisch huisdier en wil dat -al dan niet als vereniging- laten zien. Of je kunt prachtige kunstwerken maken en die exposeren. Of je wil met wat vrienden iets bijzonders, maar landelijks laten zien.

Ambachtslieden, kunstenaars, kwekers, keukenprinsessen of -prinsen, artiesten, gidsen en kampvuurzangers, sleutelaars, breisters en houthakkers. Je krijgt een podium en publiek. Enthousiasme is belangrijker dan professionaliteit.
 
Het is niet bedoeld voor commerciƫle verkoopstands vanwege het karakter van het evenement. Voorwaarde voor deelname is ook dat het aansluit bij het plattelandsleven, Landleven dus.

Vind je het leuk of uitdagend om met andere buitenlui een feestje te bouwen? Geef je op! Mail Landlevens Kirsten via k.vanburg@landleven.nl

Wanneer: Deze datum wordt bekend gemaakt wanneer wij hier meer over weten!
Waar: een nog te bepalen locatie, in het midden van Nederland.

Geef je op!

Feest. Muziek. Eten & drinken. Ambachten. Zomer. Vieren. Slingers