Kuipers Wolrijk

Kuipers Wolrijk zorgt voor een gezonde manier van slapen

Slaap je tussen dekens van merinowol dan zorgt de natuurlijke werking van de wol dat je in de winter warm slaapt en in de zomer koel. De dekens, die je kunt gebruiken als dekbed in een dekbedhoes, ventileren/ademen. dit betekent dat warme en vochtige lucht door de dekens verdwijnt. Hierdoor lig je niet de hele nacht te woelen, omdat het dan weer te warm, dan weer te koud is. 

Merinowol ademt/ventileert en zorg voor een aangename nachtrust. Daarnaast is slapen tussen merinowol zeer geschikt voor mensen met reumatische aandoeningen. 

Bovendien kun je bij Kuipers Wolrijk terecht voor hoogwaardige lattenbodems, goede matrassen, boxsprings en (deelbare) ledikanten. 

Kuipers Zitcomfort voor relax-fauteuils en sta-op stoelen op maat

Lekker zitten is van vele factoren afhankelijk. Denk daarbij aan de juiste zitdiepte en zithoogte. Werken met een Nederalnds product is een groot voordeel. Dat geeft Kiuper Wolrijk de ruimte om een fauteuil te leveren, die daadwerkelijk op maat gemaakt is, zoals bijvoorbeeld voor mensen met hele korte benen. Er is ruime keuze uit zowel klassieke als moderne modellen. Natuurlijk moet een stoel mooi passen binnen het interieur, maar zeker zo belangrijk is waar de stoel van gemaakt is, en goede comfortabele zit en uitstekende motoren of gasveer heeft. Ook kunnen ze een bijpassende bank op maat leveren. 

www.kuiperswolrijk.nl  |  www.kuiperszitcomfort.nl 

Bestel je kaarten