Kom je ons ook bezoeken?

Koken in de Landleven-stand  in het Nederlands Openluchtmuseum tijdens Landleven Winter.

Wat is er te doen in de Landleven-stand?

Landleven-stand op Landleven Winter 
De Landleven stand mag natuurlijk niet ontbreken op Landleven Winter. Een stand vol gezelligheid waarin Landleven tot leven komt. Er is van alles te proeven, te zien en natuurlijk zijn de Landleven-producten in te zien en te koop. Heb je al kennisgemaakt met onze nieuwe special Naald & Draad, of het Landleven haakpakket waar je de jubileumdeken mee haakt?

Kom naar onze stand, ons team verwelkomt je graag!

Inloopworkshop haken
Janneke Assink, bekend van haar blog Jipbyjan en ontwerpster van de Landleven jubileumdeken, is dol op stoffen en garens. Ze maakt mooie en originele handwerkprojecten die ze graag deelt met haar volgers. Ze geeft zaterdag 17 en zondag 18 december een inloopworkshop haken in de Landleven stand. Tijdens deze workshops geeft ze antwoord op al je vragen en legt ze graag uit hoe je de jubileumdeken haakt. Haak jij met Janneke mee?

Signeren met Klaske
Klaske Bakker, onze culinair redacteur, schrijft maandelijks voor Landleven magazine en heeft haar eigen kookboek: Koken met Klaske. Een kookboek voor plattelandsbewoners én stadse lekkerbekken. Klaskes kookkunst koestert de volle, vertrouwde smaak van vroeger, met een eigentijdse twist.
Laat jouw exemplaar van Koken met Klaske signeren op zaterdag en zondag tussen 13.00 en 14.00 uur in de Landleven stand. Heb je Koken met Klaske nog niet? Dan koop je het boek bij ons voor de actieprijs van €20,-.

Proeven in de Landleven Stand
Landlevens Willy Kip houdt van koken en heeft een liefde voor het koken op een houtgestookt fornuis. In de Landleven stand demonstreert ze graag hoe ze dat doet en mag je ondertussen proeven van haar kookkunsten. Een feest voor je zintuigen.
 
 
 
 

Koop nog kaarten