Man kijkt naar het schaatsen in het Nederlands Openluchtmuseum tijdens Landleven Winter.

Top 5 van Mario Broekhuis

De 5 beste redenen waarom jij Landleven Winter niet mag missen!

Hierbij de top 5 van Landleven-hoofdredacteur Mario Broekhuis, maar eerlijk is eerlijk, het is slechts een kleine greep uit het fantastische en unieke programma van Landleven Winter!

  • Het eerste NK Haardhoutstapelen. Wie stapelt het mooist, slimst en snelst hout? Dat gaan we ontdekken op 17 & 18 december tijdens het eerste NK haardhout stapelen. 
  • Rond het  kampvuur verzamelen de kampvuurmuzikanten zich. Drie keer per dag vertolken zij de mooiste liederen bij het kampvuur. Dit jaar komt zelfs de beste kampvuurmuzikant van Nederland naar Landleven Winter. Maar dat is nog niet alles, luister ook naar prachtige verhalen rond het kampvuur. 
  • Kom ook haken met Janneke, de ontwerpster van Landleven jubileumdeken. Zij is aanwezig in de Landlevenstand waar je gratis met haar mee haakt! Ook beantwoordt zij al je vragen en geeft tips over haken en het volgen van patronen.
  • Vele workshops zijn gratis te volgen. Geniet van een dennenappelshow met Alie van Veldhuizen, het bekende Landlevengezicht, of leer meer over de echte Grolse Wanten, maak zelf een kerstboom van wilgentakken en er is natuurlijk nog veel meer. Kom genieten van al deze creativiteit.
  • Winter bij het Nederlands Openluchtmuseum. Tijdens de winteropenstelling van het Nederlands Openluchtmuseum geniet je gratis van de ijsbaan, de grote glijbaan met de banden en de prachtige verlichte winterroute. Het museum is op deze manier een prachtig levend sprookje waar de historische ambiance tot leven komt.

Bestel direct kaarten