Broodbakwedstrijd

Landleven presenteert tijdens Landleven Winter: de Landleven broodbakwedstrijd! Bak je lekkerste brood en vertel ons waarom juist jouw brood zo goed bij Landleven past. Gebruik je bijvoorbeeld meel van je lokale molen, bak je het in een zelfgebouwde houtoven of is het een familierecept?

Elke dag mogen de broden ingeleverd worden bij de Landleven stand op de Landleven Winter-markt. Alleen inzendingen met een ingevuld formulier worden geaccepteert. U verklaart dat het ingevelerde recept van uzelf is en dat u het brood zelf (thuis) gebakken hebt. Professionele bakkers zijn uitgesloten van deelname. Een wisselende (vak)jury beoordeelt dagelijks alle heerlijke en mooie broden en roept per dag een winnaar uit. De winnaars ontvangen een mooie prijs van Mockmill.

Wolfgang is de oprichter van Wolfgang Mock GmbH. Hij streefde meer dan 45 jaar lang het idee na om vers meel in elk huishouden te brengen en betere en nieuwe keukenapparatuur te ontwikkelen tegen een eerlijke prijs. Wolfgang Mock is over de hele wereld bekend om de fijne, zelfgemaakte stenen molens die hij in de loop der jaren heeft ontwikkeld. In werkelijkheid is die ontwikkeling altijd het resultaat geweest van teamwork, en in ons laboratorium voor de ontwikkeling van de fabriek is er een team van wereldklasse aan het werk. Elke nieuwe molen van Wolfgang Mock is het product van duizenden uren nadenken, opstellen, prototyping, proeven, testen en opnieuw testen.
  

Inschrijven?

Vul onderstaand formulier in om deel te nemen aan de broodbakwedstrijd 2023! Je ontvangt een mail ter bevestiging. In deze mail ontvang je het officiele deelnameformulier, welke je tijdens Landleven Winter, samen met je brood meeneemt naar de Landleven stand.

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden:
Ik meld me aan voor de Landleven-nieuwsbrieven en aanbiedingen: