Hoe nu verder:

Hoe nu verder?
In overleg met het Nederlands Openluchtmuseum wordt gekeken naar een geschikt nieuw weekend in 2021. Je kaarten blijven geldig zodat je op een later moment kunt genieten van de oude ambachten, activiteiten en workshops, leuke Landleven-markt en historie van het museum. 

Waarom is Landleven Winter uitgesteld?
De veiligheid van de bezoekers, standhouders, programmaonderdelen, Landleven- & museummedewerkers staan voorop. Doordat de overheid heeft besloten grote groepen niet bij elkaar te laten komen, is het niet mogelijk om Landleven Winter op een juiste manier plaats te laten vinden. Hoe vreselijk jammer wij dit ook vinden.

Ik heb een ticket gekocht, wat moet ik doen?
- Tickets blijven geldig voor een volgend evenement dat Landleven in samenwerking met het Nederlands Openluchtmuseum in 2021 organiseert. Wij informeren je per e-mail zodra er een nieuwe datum is! (NB dit is op dit moment nog niet bekend)
Wil je echter nog dit jaar gebruik maken van het gekochte ticket, dan bieden we je de mogelijkheid om het ticket om te zetten naar een regulier bezoek aan het Nederlands Openluchtmuseum.

Ik wil mijn geld terug, kan dat ook?
Wil jij je ticket niet bewaren voor een volgend Landleven en niet omzetten naar een ticket voor een regulier bezoek aan het Openluchtmuseum, dan kun je een mail sturen naar: events@landleven.nl

Ik heb al een (museum/BGL-VIP)kaart en alleen een tijdslot geblokt, wat moet ik doen?
Het door jou gekozen tijdslot is helaas niet meer geldig. We hopen je op een later moment graag te ontvangen. Mocht je alsnog in de decembermaand het museum willen bezoeken, houd dan de website openluchtmuseum.nl in de gaten. Daar kun je vanaf medio november tickets voor de winterperiode bestellen en/of een tijdslot reserveren.