Hoe nu verder:

Waarom is Landleven Winter uitgesteld?
De verslechtering van de situatie rondom Covid-19 de afgelopen dagen en de daarbij behorende maatregelen en aanscherpingen brengen veel onzekerheid met zich mee. Doordat Landleven Winter een grootschalig evenement betreft met veel bezoekers is het risico te groot om een veilig en Landleven-waardig evenement te kunnen organiseren. De veiligheid van de bezoekers, standhouders, programmaonderdelen, Landleven- & museummedewerkers staat voorop.

Hoe nu verder?
Tickets blijven geldig voor Landleven Winter 2022 op 9, 10 en 11 december 2022 in het Nederlands Openluchtmuseum. Een groot deel van de tickets waren deze Landleven-editie uitverkocht. Doordat het ticket geldig blijft ben je zeker van een ticket bij de volgende editie tegen het reeds betaalde kortingstarief. Iedereen die een ticket heeft gekocht heeft een email ontvangen met uitleg over de voortgang.

Ik heb een ticket gekocht, wat moet ik doen?
Je kaarten blijven geldig voor Landleven Winter 2022 zodat je op 9, 10 of 11 december 2022 kunt genieten van de oude ambachten, activiteiten en workshops, leuke Landleven-markt, winterse ijsbaan en historie van het museum. 

Wil je liever dit jaar tijdens de winteropenstelling het Nederlands Openluchtmuseum bezoeken (zonder Landleven Winter), dan bieden we je de mogelijkheid om het ticket om te zetten naar een regulier bezoek aan het Openluchtmuseum.

Ik wil mijn geld terug, kan dat ook?
Wil jij je ticket niet bewaren voor Landleven Winter 2022 en niet omzetten naar een ticket voor een winterbezoek aan het Openluchtmuseum, dan kun je een mail sturen naar: events@landleven.nl

Ik heb al een (museum/BGL-VIP)kaart en alleen een tijdslot geblokt, wat moet ik doen?
Het door jou gekozen tijdslot is helaas niet meer geldig voor Landleven Winter 2022. Echter kun je op de dag dat je een tijdslot hebt gereserveerd wel de winteropenstelling van het Nederlands Openluchtmuseum bezoeken.