Tram in het Nederlands Openluchtmuseum tijdens Landleven Winter.

Tip, bezoek ons met het openbaar vervoer

Het Nederlands Openluchtmuseum is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Neem de trein naar Arnhem Centraal Station. Vanaf het centraal station rijden er verschillende buslijnen naar het Nederlands Openluchtmuseum:
Stadsbus 3 richting Burgers' Zoo - uitstaphalte Openluchtmuseum, dit is ca 5 minuten lopen van de hoofdingang. De bus stopt hier 4x per uur. De bus rijdt eerst langs Burgers Zoo en komt op de terugweg langs de halte Openluchtmuseum. Lijn 8 richting Velp. Deze rijdt 2x per uur.

Auto bij  in het Nederlands Openluchtmuseum tijdens Landleven Winter.

Kom je met de auto?

Door de drukte voor Landleven Winter kan het drukker op de weg zijn dan gebruikelijk. Wij adviseren daarom ook altijd een goede voorbereiding te treffen om niet voor verrassingen te komen te staan op het gebied van file, vertraging, parkeren of als je minder valide bent.
 

Mensen kijken naar dierenshow  in het Nederlands Openluchtmuseum tijdens Landleven Winter.

Museumkaart

Museumkaarthouders hebben gratis toegang tot Landleven Winter. Heb je een Museumjaarkaart dan hoef je geen kaartje te kopen. Er vindt geen restitutie plaats bij gekochte kaartjes.

Besneeuwd uitzicht  in het Nederlands Openluchtmuseum tijdens Landleven Winter.

Veel gestelde vragen

De meest gestelde vragen hebben wij verzameld. Mocht je vraag er niet tussen staan neem dan contact op met onze klantenservice