Handig om te weten

Auto bij  in het Nederlands Openluchtmuseum tijdens Landleven Winter.

Bereikbaarheid

Bezoekadres: Hoeferlaan 4, 6816 SG Arnhem. Volg vanaf alle omringende (snel)wegen de ANWB-borden Arnhem-Noord/Openluchtmuseum
Aantal parkeerplekken: Het Nederlands Openluchtmuseum beschikt over een ruim parkeerterrein. Volg de aanwijzingen van de parkeerbegeleiders. Wanneer het parkeerterrein van het Openluchtmuseum vol is, is er kans dat je door wordt verwezen naar een parkeerterrein in de buurt.
Drukte met parkeren: Door de eventuele drukte willen wij je verder adviseren om altijd een goede voorbereiding te treffen om zo niet voor verrassingen te komen te staan op het gebied van file, vertraging, parkeren of als je minder valide bent. Het is van belang dat je in je gereserveerde tijdslot arriveert.
Betaald parkeren: Houd er rekening mee dat parkeren bij het Openluchtmuseum betaald is. Uitrijkaarten zijn te koop bij de kassa van het museum. Een parkeerticket kost €7,00.
De drukte rondom het parkeren vermijden? Het openluchtmuseum is ook goed te bereiken met het Openbaar vervoer. Lees hier meer informatie over het openbaar vervoer.
Elektrische auto: Deze kun je opladen bij een oplaadpaal op de parkeerplaats. Uitrijkaarten zijn te koop bij de Ticketautomaten bij de ingang van het museum.
Fiets: Er is een fietsenstalling op het parkeerterrein van het Openluchtmuseum. Ook vind je hier oplaadpunten voor elektrische fietsen.

 

Tram in het Nederlands Openluchtmuseum tijdens Landleven Winter.

TIP: Bezoek ons met het openbaar vervoer

Het Nederlands Openluchtmuseum is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Neem de trein naar Arnhem Centraal Station. Vanaf het centraal station rijden er verschillende buslijnen naar het Nederlands Openluchtmuseum:

Stadsbus 3 richting Burgers' Zoo/Openluchtmuseum - uitstaphalte Openluchtmuseum West. De bus stopt hier 4x per uur. De bus rijdt eerst langs Burgers Zoo en komt op de terugweg langs de halte Openluchtmuseum West (5 min. lopen naar entree).
Lijn 8 richting Dennenweg/Openluchtmuseum- uitstaphalte Openluchtmuseum Oost. De bus stopt 2x per uur op de hoek Julius Röntgenweg/Brandts Buysweg (4 min lopen naar entree).

 

Mensen kijken naar dierenshow  in het Nederlands Openluchtmuseum tijdens Landleven Winter.

Museumjaarkaart & Vriendenloterij VIP kaart

Museumkaarthouders en Vriendenloterij VIP kaarten hebben gratis toegang tot Landleven Winter. Het is wel van belang om een gratis tijdslotreservering te maken. Hiermee reserveer je de toegang binnen een bepaald tijdslot op 8, 9 of 10 december en voorkom je teleurstelling bij de entree, mochten de tickets uitverkocht zijn.

Heb je een Museumkaart of Vriendenloterij VIP kaart dan hoef je dus geen kaartje te kopen, alleen een gratis dag/tijdslot te reserveren

Heb je toch een kaartje gekocht, dan is er geen restitutie mogelijk.

 

Besneeuwd uitzicht  in het Nederlands Openluchtmuseum tijdens Landleven Winter.

Veel gestelde vragen

De meest gestelde vragen hebben wij verzameld. Mocht je vraag er niet tussen staan neem dan contact op met onze klantenservice via landlevenwinter@landleven.nl of bel naar 020-8947493.

Tickets kwijt? Vind je tickets hier terug: https://eventix.nl/search

Voor vragen over het bestellen van tickets kun je telefonisch contact opnemen met Eventix op: 085-8883007 of per mail: tickets@eventix.nl.