Landleven in de praktijk

Op 6, 7, 8 en 9 september is het zo ver, Landleven in de Praktijk. Een nieuw kleinschalig evenement in het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem met de leukste, leerzaamste en gezelligste workshops verdeeld in vier thema's. Benieuwd welke workshops er zijn? Klik dan op een van de thema’s hieronder.

Mini markt

Tijdens Landleven in de Praktijk is er een kleinschalige markt. Met producten die aansluiten op de thema's: Dieren, Creatief, Tuin & Erf en Koken & Bakken. De standhouders die aanwezig zijn vind je hier.

Extra voordeel

Wil je genieten van een workshop met vele extra's zoals een Landleven in de Praktijk cadeaupakket t.w.v. €79,- kijk dan bij onze arrangementen.

Volg je geen workshop maar wil je wel op 6, 7, 8 of 9 september naar het Nederlands Openluchtmuseum? Dan hebben wij extra goedkope toegangskaarten. Hiermee heb je op één van deze dagen toegang tot het Nederlands Openluchtmuseum.
 

Partners

Rondom en tijdens het evenement genereert Landleven maximale aandacht bij de vele lezers. Wilt u als (sub)sponsor of op een andere wijze aanhaken? Bel voor meer informatie: Tonny Beerten tel. 088 – 435 08 19 of mail naar: verkoop@landleven.nl

Mede mogelijk gemaakt door: