Dieren

Leer alles over verschillende soorten vogels, volg een introductiecursus imkeren of ga aan de slag met kippen. Het kan allemaal tijdens een van de leuke en leerzame dieren workshops. Om alvast een voorproefje te geven, nemen we je hieronder mee in de workshop Tuinvogels herkennen (Vogelbescherming). Het volledige Dieren programma is vanaf 4 juni hier te vinden.

Tuinvogels herkennen (Vogelbescherming)

Genieten van vogels in de tuin, kan dat zonder te weten hoe ze heten? Jawel! Maar het wordt nog veel leuker als je weet dat de pimpelmees een blauwe pet heeft en de koolmees een zwarte kop. Door de vogels te (leren) herkennen, beleef je de natuur vlakbij huis nog intenser, waardoor je er nog meer van gaat genieten. In deze interactieve workshops leer je hoe je verschillende vogels kunt herkennen en vervolgens ga je dit in de praktijk brengen bij het Nederlands Openluchtmuseum! Een unieke combinatie waarbij tuinvogels centraal staan.

Op de hoogte blijven?

Wil je als eerste op de hoogte zijn over de ontwikkelingen van Landleven in de Praktijk? Laat dan hieronder je emailadres achter.