Creatief

Ga aan de slag met leuke creatieve workshops. Leer alles over wol of kies een workshop houtbewerking. De workshops die onder het thema Creatief vallen zijn:

  • Plein air landschap schilderen
  • Alles over wol
Lees hieronder alles over deze workshops.

Extra voordeel
Wil je genieten van een workshop met vele extra's zoals een Landleven in de Praktijk cadeaupakket t.w.v. €79,- kijk dan bij onze arrangementen.

Volg je geen workshop maar wil je wel op 6, 7, 8 of 9 september naar het Nederlands Openluchtmuseum? Dan hebben wij extra goedkope toegangskaarten. Hiermee heb je op één van deze dagen toegang tot het Nederlands Openluchtmuseum.
 

workshop landschap schilderen

Workshop landschap schilderen

Leer de basistechnieken van het opzetten van een schilderij zoals de kleur en het licht in een schilderij brengen van Eric Schutte. Na een heldere inleiding en uitleg gaan we op pad om een landschappelijk element in de omgeving ter plekke vast te leggen. We werken met acrylverf op paneel. De uitleg zal een haf uur in beslag nemen, waarna we ongeveer anderhalf uur schilderen en daarna de werken gaan bespreken.  Er wordt gewerkt met een veldezel in de vrije natuur. Eventueel kan je zittend werken. Naast handige en praktische informatie neem je ook je eigen gemaakte schilderij mee naar huis.
 

Bestel kaarten

Workshop alles over wol

De mogelijkheden met wol zijn oneindig en ook de verschillende soorten wol lopen uiteen. Deze workshop gegeven door Low Lands Legacy is perfect voor hen die willen beginnen met wolbewerking of daar pas mee zijn gestart. Je leert vanuit een goede basiskennis de juiste keuzes te maken met betrekking tot alle facetten van wolbewerking. Je leert over verschillende soorten wol en bijkomende voor- en nadelen, maar ook over de aanschaf van goede wol, toepassingsmogelijkheden, wolbewerkingstechnieken en verschillende soorten gereedschappen. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om kennis te maken met verschillende gereedschappen en technieken. Ga aan de slag met spinnen, kaarden en vilten.

- Deze workshop is voor vrijdagmiddag al uitverkocht.

Bestel kaarten
Workshop alles over wol
Mede mogelijk gemaakt door:
-->