Creatief

Ga aan de slag met leuke creatieve workshops. Leer alles over wol of kies een workshop houtbewerking. De workshops die onder het thema Creatief vallen zijn:

  • Plein air landschap schilderen
  • Alles over wol
Lees hieronder alles over deze workshops.

workshop landschap schilderen

Workshop landschap schilderen

Leer de basistechnieken van het opzetten van een schilderij zoals de kleur en het licht in een schilderij brengen van Eric Schutte. Na een heldere inleiding en uitleg gaan we op pad om een landschappelijk element in de omgeving ter plekke vast te leggen. We werken met acrylverf op paneel. De uitleg zal een haf uur in beslag nemen, waarna we ongeveer anderhalf uur schilderen en daarna de werken gaan bespreken.  Er wordt gewerkt met een veldezel in de vrije natuur. Eventueel kan je zittend werken. Naast handige en praktische informatie neem je ook je eigen gemaakte schilderij mee naar huis.
 

Bestel kaarten

Workshop alles over wol

De mogelijkheden met wol zijn oneindig en ook de verschillende soorten wol lopen uiteen. Deze workshop gegeven door Lowland legancy is perfect voor hen die wil beginnen met wolbewerking of daar pas mee is gestart. Je leert vanuit een goede basiskennis de juiste keuzes te maken met betrekken tot alle facetten van wolbewerking. Je leert over verschillende soorten wol en bijkomende voor- en nadelen, maar ook over de aanschaf van goede wol, toepassingsmogelijkheden, wolbewerkingstechnieken en verschillende soorten gereedschappen. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om kennis te maken met verschillende gereedschappen en technieken. Ga aan de slag met spinnen, kaarden en vilten.

Bestel kaarten
Workshop alles over wol
Mede mogelijk gemaakt door: