Creatief

We gaan aan de slag met leuke creatieve workshops. Zo leren we alles over wol maar hebben we ook een workshop houtbewerking. Hieronder nemen we je alvast mee in de workshop Plein air Landschap schilderen met Eric Schutte. Het volledige creatieve programma is vanaf 4 juni hier te vinden.

Plein Air Landschap schilderen

Leer de basistechnieken van het opzetten van een schilderij zoals de kleur en het licht in een schilderij brengen van Eric Schutte. Na een heldere inleiding en uitleg gaan we op pad om een landschappelijk element in de omgeving ter plekke vast te leggen. We werken met acrylverf op paneel. De uitleg zal een haf uur in beslag nemen, waarna we ongeveer anderhalf uur schilderen en daarna de werken gaan bespreken.  Er wordt gewerkt met een veldezel in de vrije natuur. Eventueel kan je zittend werken. Naast handige en praktische informatie neem je ook je eigen gemaakte schilderij mee naar huis.
 

Op de hoogte blijven?

Wil je als eerste op de hoogte zijn over de ontwikkelingen van Landleven in de Praktijk? Laat dan hieronder je emailadres achter.