Landleven in de praktijk

Op 6, 7, 8 en 9 september was de eerste editie van ons nieuwe evenement Landleven in de Praktijk. Een nieuw kleinschalig evenement in het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem met de leukste, leerzaamste en gezelligste workshops verdeeld in vier thema's. Bekijk de foto's hieronder, klik op de grijze pijlen links en rechts van het scherm om te bladeren door de foto's.

Een stoofpot en een appelcake bereiden in de Dutch Oven, bij Siegurd. Een stoofpot en een appelcake bereiden in de Dutch Oven, bij Siegurd.
Een stoofpot en een appelcake bereiden in de Dutch Oven, bij Siegurd. Een droomborder ontwerpen in de kas van het Nederlands Openluchtmuseum.
Een stoofpot en een appelcake bereiden in de Dutch Oven, bij Siegurd. De honing in de raten bij de imkerworkshop.
Een stoofpot en een appelcake bereiden in de Dutch Oven, bij Siegurd. Landschapsschilderen.
Een stoofpot en een appelcake bereiden in de Dutch Oven, bij Siegurd. Er was een kleine markt met stands die bij de workshops aansloten.
Een stoofpot en een appelcake bereiden in de Dutch Oven, bij Siegurd. Ecologisch moestuinieren in de praktijk.
Een stoofpot en een appelcake bereiden in de Dutch Oven, bij Siegurd. Kneden is een hele kunst blijkt bij het brood bakken.
Een stoofpot en een appelcake bereiden in de Dutch Oven, bij Siegurd. Alles over wol.
Een stoofpot en een appelcake bereiden in de Dutch Oven, bij Siegurd. Landlevens eigen fotograaf Otto Kalkhoven leert lezers de tuin op zijn mooist fotograferen.
Een stoofpot en een appelcake bereiden in de Dutch Oven, bij Siegurd. Kippen leren houden en verzorgen.

Mini markt

Tijdens Landleven in de Praktijk is er een kleinschalige markt. Met producten die aansluiten op de thema's: Dieren, Creatief, Tuin & Erf en Koken & Bakken. De standhouders die aanwezig zijn vind je hier.

Partners

Rondom en tijdens het evenement genereert Landleven maximale aandacht bij de vele lezers. Wilt u als (sub)sponsor of op een andere wijze aanhaken? Bel voor meer informatie: Tonny Beerten tel. 088 – 435 08 19 of mail naar: verkoop@landleven.nl

Mede mogelijk gemaakt door:
-->