Triple W

Willem ter Haar is gedurende de laatste jaren zeer enthousiast geraakt over wijn in al zijn aspecten. Graag wil hij deze ervaringen met anderen delen. Willem richt zich op wijnen die hij zelf heeft geproefd bij diverse proeverijen en wijnhuizen, die een palet aan smaaksensaties bieden. Het assortiment dat Triple W voert is niet groot in diversiteit maar des te groter in zeer goede kwaliteit. 

Triple W biedt de volgende diensten en producten aan:

  • Wijnproeverijen 
  • Import
  • Retail
  • Sommelier

Waarom wijn
Een glas wijn kan zoveel vertellen voordat je de wijn proeft, zoals geur en kleur, maar nog meer als je de wijn proeft, zodat al je zintuigen gebruikt worden om de explosie van smaken vast te leggen. Een ervaring die je doet verlangen naar meer.

De drie W's: World Wide Wines
Dit staat voor wijnen uit prachtige gebieden over de hele wereld, van Frankrijk tot Argentinië, van USA tot Duitsland, van Canada tot Chili. 

Tevens onderscheidt Triple W zich door het ruime assortiment van wijnhuizen met inspirerende wakmensen, waar de wijnen gemaakt zijn door de pure natuur en het vakmanschap van de maker met als resultaat een prachtige belevenis in het glas. Kwaliteit die danst in het glas, de veelzijdigheid aan kleuren, de verleidelijke geuren, het palet van smaken bij de eerste slok, en perecte combinatie en net dat beetje extra. Pure passie, kwaliteit en vakmanschap is te proeven. En ook nog eens met een goede balans tussen prijs en kwaliteit.

Want zo mooi en eenvoudig is het:
Elkde dag met het beste en mooiste van de natuur en vakmanschap in aanraking komen, dat proef je. 
Triple W staat voor je klaar!  

www.triplewines.com

Bestel je kaarten