Fa. Majoor

Fa. Majoor importeert reeds sinds de vijftiger jaren Urad (zelfglanzende leercreme) en jaren 90 Wiro (zeepsteen) universele reiniger. Het zoeken naar en uiteindelijke vinden van deze producten is steeds gedaan vanuit de gedachte: "Wat vinden wijzelf handig, gemakkelijk, is snel en heeft ook een hoge kwaliteit". Producten geselecteerd op natuurlijke ingrediënten, hoogwaardige kwaliteit en toepassingsgemak.

Wiro Reinigingssteen, deze universele reiniger (sinds 1948) is toepasbaar op alle gladde oppervlakken waar ook vocht op mag komen. De witte zeepsteen is gemaakt van zuivere groene zeep, pijpaarde en glycerine. Deze worden met plantaardige vetten samengeperst, gedroogd en vormen een harde zeepsteen, welke zeer spaarzaam in het gebruik is. Het middel is gif-, zuur- en fosfaatvrij!

Urad N2 is een duurzaam gemaakte zelfglanzende leercreme op basis van bijenwas en carnabau olie, welke het leer reinigt en beschermt tegen uitdrogen en verkleuren. Het onderhouden van leren artikelen is gebruiksvriendelijk, waarbij de crème alleen opgebracht en niet uitgewreven hoeft te worden. Urad trekt snel in het leer en is zuinig in gebruik.

www.majoorbussum.nl

Bestel je kaarten