De Lange Keukens

De Lange Keukens is er al lang...

'Een tamelijk jong bedrijf met een enorme geschiedenis.'

Van jongs af aan is de familie De Lange opgegroeid in hun wondere keukenwereld. Dick eerst in de techniek later in de verkoop. Gery als creatieve geest en ook in de vrije tijd op zoek naar dingen van vroeger om te verwerken in de keuken van nu. 

Zo ontdekten ze lang geleden al dat de vraag naar nostalgische, oud-Hollandse keukens groeiend was. Daar zagen ze hun kans en inmiddels heeft De Lange Keukens een bijzondere naam opgebouwd. Landelijk want klanten uit Limburg en Noord Holland komen al jaren graag naar Ommen. 

Een ritje naar Ommen is de moeite zeker waard. Want waar in Nederland vindt u een collectie van ruim 50 keuken opstellingen in landelijk nostalgische keukens?

Van gezellige nostalgische keukens in een leuke rode, gele, witte of blauwe kleur gelakt, een robuust eiken hout met noesten keuken, industrieel met staal en grove, ruige steen- of beton elementen, romantisch landelijk of welke soort landelijk keuken dan ook. Compleet een keur aan landelijke fornuizen, authentieke wasbakken en andere gezellige elementen voor de juiste "finishing touch". En dan ook nog een met een gangbare prijsklasse vanaf €5000,- tot ca. €15.000,-. Al menig klant verbaast zich erover, dat we zo scherp geprijsd zijn. 

www.delangekeukens.nl

Bestel je kaarten