Antonia's Mosterd

Antonia's Mosterd is een klein ambachtelijke mosterdmakerij die vornamelijk gerund wordt door Harold knobben, met ondersteuning van knobben Sr. en Margreet Knobben. Antonia's Mosterd is begin 2009 ontstaan. Antonia was de naam van Harold zijn moeder, zij deed het mosterd maken kleinschalig. Na haar overlijden heeft Harold het voortgezet en er zijn vak van gemaakt. De msoterd wrdt verkocht op streekmarkten, fairs en andere bijzondere evenementen. Daarnaast is er een azetgebied naar sreekwinkels, kaaszaken, delicastessenweinkels, dit in binnen en buitenland. 

Het assortiment van Antonia's Mosterd bestaat uit:

  • Versschillende soorten Ambachtelijke Mosterd
  • Antonia's Mosterdsaus is gemaakt op basis van koolzaadolie, daardoor kan de saus warm en koud gebruikt worden. Lekker voor een dressing, om mee te dipen of om warm te serveren bij vlees of vis. 
  • Antonia's Mosterdsoep met prei en spekjes. Een heerlijk volromige soep met echte mosterd van Antonia's Ambachtelijke Mosterdmakerij. Mosterdzaadjes, prei en spekstukjes zichtbaar, zoals het hoort!
  • De Dressing van Antonia's Mosterd is iets unieks in hun assotiment. Het bevat minder mosterd dan de mosterdsausen. De dressing is gemaakt met koolzaadolie. Dit maakt het zeer geschikt voor een salade dessing maar ook prima te gebruiken bij visgerechten en vleesgerechten. Natuurlijk ook lekker op een boterham. 
www.antonia-mosterd.nl

Bestel je kaarten