Mozaïek het tuinpad van je vader

Maak een kleurrijk mozaïek op een stoeptegel met de workshop van Stoepliefde. Neem het mooie aandenken mee naar huis en fleur je tuinpad of die van je vader op met jouw eigen kleurige mozaïek.

Je maakt in een stapsteen een mozaïek die een herinnering of aandenken aan jouw vader is, of aan iemand anders. Stoepliefde helpt je met het uitwerken en mozaïeken van jouw idee of aandenken. Aan het einde van de dag krijg je jouw zelf gemaakte stoeptegel mee naar huis. Leuk om in je tuin of die van je vader te leggen.

Kinderen mogen gratis een klein mozaïekwerkje maken.

Wat is Stoepliefde?

Stoepliefde is een initiatief van Dave Hardy en Sally Hendriks. Zij maken mozaïekwerken op stoeptegels voor mensen die om wat voor reden dan ook extra liefde kunnen gebruiken of juist iets heel liefdevols hebben gedaan. De stoeptegels liggen in de openbare ruimte en maken daarmee buurten ook nog eens een stuk kleurrijker. Ze merken dat een stoeptegel een krachtig en liefdevol gebaar voor iemand is.

Mee doen?

Dat kan! Kies de dag en tijdsindicatie waarop jij de workshop wil volgen en laat je gegevens achter in het formulier hieronder. De kosten van deze workshop zijn €10,- dit wordt ter plekken betaalt als jij je workshop volgt. Vergeet niet dat je in het bezit moet zijn van een Beleef Landleven kaartje om op Beleef Landleven te komen. Heb je deze nog niet? Dan kan je hier eerst je kaarten kopen.

Deelnameformulier

Geslacht:

Vrijdag 8 september :


Zaterdag 9 september:


Zondag 10 september:


Hierbij meld ik mij aan voor de workshop en betaal ik €10,- op het moment dat ik deelneem aan de workshop.