De eigenaar van De Ketchupfabriek in de achterdeur van zijn busje.

Avonturen in de ketchupfabriek

De ketchup van De Ketchupfabriek wordt op authentieke wijze handgemaakt in Graauw (Zeeland). Met zoveel mogelijk ingrediënten die lokaal of regionaal op duurzame of biologische wijze worden geteeld. De unieke smaak wordt verkregen door het gebruik van verse ingrediënten (hele, heerlijke smaakvolle trostomaten) in combinatie met een uitgekiende mix van kruiden en specerijen. De ketchup wordt met zorg, toewijding en veel plezier gemaakt. Speciaal voor jou. En dat proef je!

Kom tijdens Beleef Landleven van 8 t/m 10 september proeven en vraag Patrick ‘de ketchup maker’ zijn oren van het hoofd over hoe hij nou de lekkerste ketchup maak. En als je thuis zelf ketchup wilt maken, kun je een startpakket kopen (leuk voor de kinderen!): 'Start je eigen ketchupfabriek'.

Bestel je kaarten

Het klinkt als een jongensboek: avonturen in de Ketchupfabriek. Maar voor Patrick Keizer is elke dag in zijn ‘kleinste fabriek van Nederland’ echt een belevenis. In het filmpje hieronder vertelt hij hoe wat begon als een grafisch experiment van een vormgever uitmondde in dagelijks roeren in tomatensaus. Gelukkig zonder dat Patrick ooit spijt kreeg van zijn nieuwe carrière.