Dierenweide

Kom genieten van alle dieren in de dierenweide. Knuffelen, aaien, vragen stellen en bekijk de tentoonstelling van 130 jaar Garvo: het pad van overgrootvader tot heden.
 
Diervoederfabrikant Garvo adopteert ook dit jaar weer de dierenweide. Verschillende dierenverenigingen komen met hun kippen, geiten, koeien, schapen, varkens, bijen en honden. Vaak fokken ze rassen die eeuwenlang het gezicht van het boeren- en familieleven bepaalden en soms met uitsterven werden bedreigd.

Garvo ondersteunt graag hun werk; het bedrijf wil bijdragen aan een wereld waarin mensen en dieren alle ruimte hebben om van het leven te genieten. Daartoe ontwikkelt, produceert en verkoopt Garvo diervoeders waarmee dieren de kwaliteit van leven ervaren.
 
Op de Garvo dierenweide is een tentoonstelling ingericht met de geschiedenis van 130 jaar Garvo: het pad van overgrootvader tot heden. Op de Grote weide kan je in twee Garvo pagodes verschillende soorten dierenvoer zien, voelen en ruiken, een monster meenemen en natuurlijk vragen stellen!
 
Garvo ‘Voer naar mijn Hart’

Bestel je kaarten