3 leukste workshops

Kom tijdens Beleef Landleven meedoen met onze leuke creatieve workshops. Je hoeft je niet aan te melden en meedoen kost niks. We hebben er heel veel, maar dit zijn onze 3 favorieten.

1. Haken met Janneke

Janneke Assink is bekend van haar blog Jipbyjan en ontwerpster van de Landleven jubileumdeken en de fietsbelhoes. Kom haken met Janneke en haak je eigen onderzetters van echt Scheepjes katoen om mee naar huis te nemen. Hiermee fleur je heel makkelijk de tafel op. Wil je gewoon even kletsen met Janneke? Of heb je vragen over andere haakprojecten? Dat kan natuurlijk ook! Janneke helpt je graag. 

LEES MEER

2. Vrolijke bloempotten

Kom je ook een mooie bloempot verven met chalk paint van Annie Sloan? Maak er een prachtig kunstwerk van door hem te sjabloneren met leuke zelf gemaakte figuurtjes.

LEES MEER

3. Plastic rozen

Kom plastic rozen maken met onze Alie van Veldhuizen! Alie leert je hoe je van plastic tasjes hele mooie plastic rozen maakt. Voor thuis op een plank, kast of een dressoir. Alie bedenkt al ruim 8 jaar leuke zelfmaakprojecten voor Landleven en is daarom ook vaak te zien in het magazine. Tijdens Beleef Landleven maak je samen met Alie een van haar zelfmaakprojecten, plastic rozen. Wil je haar gewoon even zien of spreken? Dan kan natuurlijk ook. Alie is er op alle drie de dagen.

LEES MEER