Beleef Landleven

Namens de organisatie van Beleef Landleven willen wij je hierbij laten weten dat de evenementen Beleef Landleven en Landleven Winter in hun huidige opzet ophouden te bestaan.

De formule van Landleven kwam tot leven. Inspirerend, leerzaam en gericht op de echte buitenmens. Ook nam Beleef Landleven de bezoeker mee terug naar het platteland van toen. Terug naar de tijd van zwoegen om aan de kost te komen, toen buren elkaar nog kenden en koeien nog hoorns hadden. Op Beleef Landleven konden ouders en grootouders hun herinneringen en kennis delen.
 
In de afgelopen jaren is Beleef Landleven uitgegroeid tot een fantastisch evenement met zo’n tienduizend bezoekers per dag. Tegelijkertijd heeft dit grote succes ons teruggebracht naar waar Landleven voor staat, en dat is minder grootschalig, gezelliger en dichter bij u als buitenmens. Om die reden doen we bewust een stapje terug en houdt Beleef Landleven op te bestaan.

Om dichter bij de lezers te komen wil Landleven graag meer inhoudelijke kennis delen in een kleinschalige opstelling. Het nieuwe evenementconcept ‘Landleven in de praktijk’ wat we op dit moment volop aan het ontwikkelen zijn, heeft als uitgangspunt de lezer/bezoeker veel inhoudelijker te betrekken bij de diverse onderwerpen uit het magazine. We creëren dit door, in de voor Landleven bekende thema’s: Koken & bakken, Tuin & erf, Creatief en Dieren, kwalitatief inhoudelijke workshops, lezingen & praktijk informatie te bieden. Landleven in de Praktijk zal plaats vinden in het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem op 6, 7, 8 en 9 september 2018. Meer informatie over Landleven in de praktijk


Mario Broekhuis
Hoofdredacteur Landleven