Brocante snuffelen in Leuven, Lille en Tongeren

Brocante snuffelen in Leuven, Lille en Tongeren

We gaan op zoek naar unieke koopjes. Dit keer in Leuven, Lille en Tongeren. Op de heenweg overnachten we in het sfeervolle Leuven in België. De volgende dag heb je op de beroemde brocantemarkt in Lille volop de gelegenheid uren te snuffelen. De laatste dag brengen we nog een bezoek aan de antiek- en brocantemarkt in Tongeren. Ga je mee?

Dag 1, vrijdag 1 september 2017
In de vroege ochtend rijden we via de opstapplaatsen Assen, Zwolle, Apeldoorn, Arnhem en Utrecht naar Oosterhout, waar een lunch voor ons klaar staat. Hierna rijden we naar Leuven, een levendige stad waar van alles is te zien en te doen. Je kunt winkelen in één van de trendy boetieks, kleurrijke snuisterijenwinkels, authentieke speciaalzaken of genieten op één van de vele terrasjes. We dineren in een gezellig restaurant in de stad. Het hotel is op loopafstand van het centrum van Leuven.

Dag 2, zaterdag 2 september 2017
Na een heerlijk ontbijt rijden we naar het Franse Lille, waar we de beroemde brocantemarkt bezoeken. Voor een liefhebber van brocante is dit een waar snuffelparadijs en spektakel in het oude stadscentrum. Genieten van ruim 12.000 kraampjes met leuke hebbedingetjes. Lunch en diner zijn op eigen gelegenheid. Traditioneel serveren de restaurants in het beroemde brocanteweekend Moules et Frites (mosselen en patat) en de lege mosselschelpen worden op de stoep gegooid, zodat men na het weekend kan zien wie de meeste klandizie heeft gehad. Aan het begin van de avond verzamelen we en rijden naar ons mooie hotel in Tongeren voor de overnachting.

Dag 3, zondag 3 september 2017
Ons hotel ligt aan de wekelijkse antiek- en brocantemarkt. Deze ochtend heb je de gelegenheid om de markt met meer dan 350 standhouders en ook zo’n 40-tal antiekzaken, te bezoeken. De mengeling van verschillende talen, muziek en de geur van lekker eten maken deze antiekmarkt bijzonder. Deze antiekmarkt start omstreeks 7.00 uur, dus vandaag vroeg uit de veren. Tussendoor kun je rustig ontbijten in ons centraal gelegen hotel. Lunch is op eigen gelegenheid. In de loop van de middag rijden we richting Nederland, onderweg genieten we nog van een afscheidsdiner. Hierna word je naar je vertrekpunt teruggebracht.

Geniet van trendy boetiekjes en snuisterijenwinkels

Reissom
€ 395,- p.p. op basis van een 2-persoonskamer. Toeslag voor een 1-persoonskamer: € 85,-

Inbegrepen:

 • vervoer per luxe touringcar
 • 2 x overnachting in goede hotels o.b.v. 2-persoonskamer
 • 2x ontbijt en 2x diner
 • lunch op dag 1
 • alle excursies zoals in het programma beschreven
 • fooi voor de buschauffeur
 • eigen reisleider van Boerderij Reizen

Niet inbegrepen:
 • overige maaltijden
 • reis, bagage- en ongevallenverzekering
 • annuleringsverzekering
 • uitgaven van persoonlijke aard zoals consumpties, telefoonkosten e.d.

Aanmelden:
Voor meer informatie en aanmeldingen kun je contact opnemen met Boerderij Reizen, tel: 026 44
55600 of e-mail: info@boerderijreizen.nl . Wij zijn te bereiken op maandag – vrijdag van 09.00 t/m 17.30 uur.