Uncategorized
De verbouwing: boerderij in nieuw jasje in Ruinerwold
De voorgevel van de verbouwde boerderij van Erik en Melanie Bunskoek in Ruinerwold ziet er authentieker uit dan hij in jaren heeft gedaan. Toch zijn de lichte, meerkleurige stenen pas een paar jaar oud. De ervaren verbouwers hebben hun boerderij...
Door Angela Groenbos
Inmaken/wecken
Ingelegde radijsjes
Carolien Nijland leeft zoveel mogelijk zelfvoorzienend op het Groninger platteland. Samen met haar dochter Annalynn verbouwt ze groentes, houdt ze...
Bakken
Rabarbertaart
Zin om zelf rabarbertaart te maken? Probeer dan eens deze friszoete taart met rabarber en amandel! Deze rabarbertaart is geschikt voor 8 personen....
Door Klaske Bakker
Lekker eten
Column: Kookboekverslaving
Ik geef het toe. Ik heb een verslaving. Een verslaving aan kookboeken, welteverstaan. Ik vind het echt heerlijk om kookboeken te lezen, erdoor te...
Door Klaske Bakker
Lekker eten
Yoghurt-honingtaart met tijm
Een heerlijk frisse taart die je niet in de oven hoeft te bakken. Maak de taart extra speciaal door yoghurt van goede kwaliteit te gebruiken én...
Door Klaske Bakker
Dieren
Mechelse koekoek maakt comeback
De Mechelse koekoek had al faam in sterrenkeukens lang voor de nu zo gewilde poule de bresse haar entree maakte. Maar de commercieel interessantere...
Door Mario Broekhuis
Bijgerechten
Quicherecepten: de favorieten van Landleven!
Laat je inspireren met maar liefst tien quicherecepten! Landleven heeft de lekkerste quiches voor je op een rijtje gezet. Serveer de quiche met een...