Uncategorized

De verbouwing: boerderij in nieuw jasje in Ruinerwold

De voorgevel van de verbouwde boerderij van Erik en Melanie Bunskoek in Ruinerwold ziet er authentieker uit dan hij in jaren heeft gedaan. Toch zijn de lichte, meerkleurige stenen pas een paar jaar oud. De ervaren verbouwers hebben hun boerderij...
Inmaken/wecken

Ingelegde radijsjes

Carolien Nijland leeft zoveel mogelijk zelfvoorzienend op het Groninger platteland. Samen met haar dochter Annalynn verbouwt ze groentes, houdt ze...
Bakken

Rabarbertaart

Zin om zelf rabarbertaart te maken? Probeer dan eens deze friszoete taart met rabarber en amandel!  Deze rabarbertaart is geschikt voor 8 personen....
Lekker eten

Column: Kookboekverslaving

Ik geef het toe. Ik heb een verslaving. Een verslaving aan kookboeken, welteverstaan. Ik vind het echt heerlijk om kookboeken te lezen, erdoor te...
Lekker eten

Yoghurt-honingtaart met tijm

Een heerlijk frisse taart die je niet in de oven hoeft te bakken. Maak de taart extra speciaal door yoghurt van goede kwaliteit te gebruiken én...
Dieren

Mechelse koekoek maakt comeback

De Mechelse koekoek had al faam in sterrenkeukens lang voor de nu zo gewilde poule de bresse haar entree maakte. Maar de commercieel interessantere...
Bijgerechten

Quicherecepten: de favorieten van Landleven!

Laat je inspireren met maar liefst tien quicherecepten! Landleven heeft de lekkerste quiches voor je op een rijtje gezet. Serveer de quiche met een...