Plattelanders 1 (uitverkocht)

Plattelanders zijn geboren en getogen op het boerenland. Dit unieke boek bevat 23 prachtige verhalen van schrijfster Margreet Welink en unieke zwart-wit foto's van fotograaf Lode Greven.

PlattelandersDe sfeer van het onversneden platteland hoort thuis in het tijdschrift Landleven en daarom is de serie 'Plattelanders' ontstaan. Als een ode aan de oorspronkelijke bewoners, daar buiten de bebouwde kom. Echte plattelanders worden in woord en beeld geportretteerd in hun eigen, zo karakteristieke omgeving.

Het boek bevat 144 pagina's, meet 20 x 30 cm en heeft een harde kaft. Prijs: € 24,95

Heeft u vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice per telefoon 0314-358 357 (tijdens kantooruren) of per mail klantenservice@landleven.nl.

Met uw bestelling gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden.

Reed Business Media bv, waarvan Landleven onderdeel is, legt uw klantgegevens vast voor de uitvoering van de (abonnements)overeenkomst, of wanneer u in het kader van dienstverlening contact heeft met Reed Business bv. De gegevens worden tevens gebruikt om u te informeren over producten en diensten van Reed Business Media bv en zorgvuldig geselecteerde derden. De adresgegevens kunnen daarnaast aan zorgvuldig geselecteerde derden ter beschikking worden gesteld voor het verstrekken van informatie of aanbiedingen. Ook als u dat niet expliciet heeft aangegeven kunt u per e-mail over gelijksoortige producten en diensten van Reed Business Media bv worden geïnformeerd, tenzij u daartegen bezwaar maakt.

Als u geen prijs stelt op informatie of aanbiedingen per mail of per post dan kunt u dit doorgeven aan Reed Business bv, t.a.v. Adresregistratie, Postbus 808, 7000 AV Doetinchem, of aangeven bij adresregistratie@reedbusiness.nl. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het Privacystatement op www.reedbusiness.nl/privacy